Wat doet studio stof?

Een overzicht van mijn werkzaamheden.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Illustraties, muurschilderingen, webontwerp, opmaak van flyers, illustraties, brochures, visitekaartjes. In een nieuwe stijl of binnen een bepaalde stijl. Er is heel veel mogelijk. Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Van verhaal naar beeld

Mijn specialiteit is om jouw verhaal om te zetten naar beeld. Vaak zie ik direct voor me en kan ik aan de slag. Uiteraard is er ruimte voor correcties. Mijn ervaring is dat ik er vaak niet ver naast zit :).

Intake

Mijn ontwerp begint altijd eerst met een korte kennismaking. We bespreken je wensen qua inhoud en uitstraling, evenals een tijdsverloop en het budget.

DTP

Mijn uurtarief is 75 ex. btw, exclusief onkosten en eventueel drukwerk. Wil je een offerte op maat ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar langleve@studiostof.com

WordPress Elementor

Websites maak ik in WordPress Elementor, dit is een toegankelijk makkelijk aanpasbaar systeem. Na de oplevering van de website krijg je een uitleg video voor jouw website waarin ik laat zien hoe je elementen kunt aanpassen.

Techniek

De pagina is uiteraard responsive en mobiel vriendelijk. Websites worden momenteel het meest op mobiel bekeken. Om te kunnen starten hebben we een domeinnaam, hosting en WordPress installatie nodig. Hier adviseer ik het Slim + WP pakket van Antagonist.com.

Budget website

Wil je graag een website laten maken maar is je budget beperkt? Ik bied websites aan in verschillende pakketten. Kijk bij mijn tarieven voor meer informatie. 

Styleguide

Voor ik begin het met bouwen van de website maak ik een styleguide met hierin een voorstel van kleuren en fonts. Zo weet je vooraf wat de uitstraling gaat zijn.

Websites

Thuis of in je bedrijf

Met veel plezier maak ik muurschilderingen, in uw restaurant, huis- of babykamer; het kan allemaal! Heb jij een idee voor een muurschildering die je graag wil laten maken? Of wil je huisstijl elementen terug laten komen?

Werkwijze

Na goedkeuring van het ontwerp en het bijbehorende kleurenschema ga ik op de muur aan de slag. Ook is het mogelijk mij een moodboard of Pinterest aan te reiken; vanuit hier kan ik een ontwerp op maat maken.

Tarieven

Na een kort gesprekje over je wensen kan ik een offerte maken voor de projectprijs. In deze offerte maak ik onderscheid tussen het ontwerp, de realisatie op de muur en de materiaalkosten. 

Uitvoer

Na goedkeuring van het ontwerp en het bijbehorende kleurenschema ga ik op de muur aan de slag. Binnen werk ik met een verf op waterbasis, of voor verfijnde elementen met verfstiften. 

Muurschilderingen

DTP

Grafische ontwerp binnen een bestaande huisstijl.

Opmaak middelen

Heb je bijvoorbeeld een flyer, brochure of online PDF nodig binnen een bepaalde huisstijl? Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld lettertypes en kleuren al vast staan. Ik kan jullie helpen. 

Drukwerk

Ik schrik niet terug van kleurprofiel, drukkers, CMYK/RGB, afloop, snijtekens. Heb je een bestand dat drukwerkklaar gemaakt moet worden maar twijfel je over de kwaliteit? Ik kijk graag mee!

Tarieven

Mijn uurtarief is 75 ex. btw, exclusief onkosten en eventueel drukwerk. Wil je een offerte op maat ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar langleve@studiostof.com

Voorbeeld werkzaamheden

Visitekaartjes, brochures, flyers, boeken, websites, magazines, posters. 

Illustraties

Los of binnen een huisstijl: illustraties zijn een vrolijke en toegankelijke manier van communiceren. Ben je op zoek naar een laagdrempelig vrolijke uitstraling? Denk dan aan een illustratie!

Signing

Signing maak ik met acrylstiften, indien nodig lak ik deze af met een transparante lak. 

Werkwijze

Jouw wensen staan centraal. Ook is het mogelijk om inspiratie afbeeldingen aan te dragen bijvoorbeeld op Pinterest. Naar aanleiding van een korte intake ga ik aande slag! 

Tarieven

Na een kort gesprekje over je wensen maak ik een offerte. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Illustraties

Logo Ontwerp

Wat is een huisstijl?

Bij het ontwerpen van een logo krijg je van mij naast een logo een lettertype, een kleurenschema, illutraties en/of iconen. Ook krijg je toegang tot je logo in allerlei formaten en extensies. Dit noemen we een huisstijl. Zo kun je er eenvoudig zelf mee aan de slag. 

Cadeautje!

Wat is er nou leuker dan visitekaartjes uit delen in je nieuwe stijl waar je trots op bent! Daarom krijg je van mij bij je logo een doosje visitekaartje cadeau. 

Tarieven

Om mijn logo-ontwerp voor iedereen toegankelijk te maken hanteer ik verschillende budget-opties. Hiermee is de prijs dus in overleg en bepaal je zelf in welke categorie je valt.

Vraag vrijblijvend de tarieven op per mail: langleve@studiostof.com

 

Vervolg werkzaamheden

Met je nieuwe logo aand de slag? Graag help ik je met het opmaken van e-mailhandtekeningen, visitekaartjes, brochures, flyers, boeken, websites, magazines, posters.