Jolijnceelen_grafisch_ontwerp_Nijmegen
LOGO & GRAFISCH ONTWERP
Als grafisch ontwerper, op freelance basis in de culturele sector, kun je me inhuren voor zowel losse opdrachten als een totaaltraject. Producten on- als offline, aan de hand van een kenmerkende vrolijke maar toch professionele stijl. Wil je een logo laten maken voor je bedrijf, restaurant of festival? Wil je graag een sticker laten maken voor op je auto? Een flyer laten drukken voor een nieuw product? Heb je een idee voor een samenwerking? Alles kan! Neem vrijblijvend contact me me op.

VERZORGING DRUKWERK
Naast het ontwerpen van producten, verzorg ik ook het drukwerk. Voor de verschillende grafische uitingen ken ik de beste en voordeligste drukkers. Tevens kan ik je adviseren over papierkeuzes. Dus wil je bijvoorbeeld visitekaartjes laten drukken? Dan regel ik dat ze zo bij je op de mat vallen!

ILLUSTRATIES
Naast de opmaak van folders, boeken, flyers en logo’s maak ik illustraties. Deze illustraties kunnen grafisch werk aanvullen, of op zichzelf staan. Bijvoorbeeld op een totebag, kerstkaart of mok van je bedrijf. Wil je een illustratie laten maken en ben je benieuwd naar de prijs? Neem vrijblijvend contact met me op.

PORTFOLIO & CONTACT
Bekijk mijn recente portfolio via instagram.com/studiostof
Heb je een idee? Neem vrijblijvend contact met me op via langleve@studiostof.com voor meer informatie of een offerte.

FISSA FISSA FISSA

Dikke Fissa in Nimma Tote bag

Een ode aan Nijmegen in de vorm van een feestelijke festivaltas. Gezeefdrukt met subtiele glitterinkt door de zeefdrukkerij de Groene Was in Nijmegen.

Bag-MockUp-1