Hee!

Ik ben Jolijn.

En ik help culturele ondernemers aan een passende uitstraling, zodat ze met trots kunnen ondernemen.

Mijn ondernemersverhaal begon met de keuze om naar de kunstacademie te gaan, in 2009.

Tijdens de eerste dag van mijn tweede jaar Algemene Cultuur Wetenschappen aan de Universiteit van Nijmegen kwam ik tot de ontdekking; dit is hem niet. Het was voor mij een abstracte wereld van taal die ik niet sprak, ik wilde graag met mijn handen aan de slag.

Ik besloot om toelating te gaan doen voor de kunstacademie. Dit was een spannende periode, ik had me al ingeschreven voor een alternatieve studie mocht ik worden afgewezen. Maar ik werd toegelaten! Dus mocht aan de slag op de opleiding Grafisch Ontwerp in Arnhem op ArtEZ.

Al tijdens mijn studie richtte ik mijn KVK op en ging aan de slag als ontwerper. Tijdens mijn studententijd ontwierp ik ontzettend veel flyers, posters voor feestjes en evenementen en ik deed veel vrijwilligers werk in de culturele sector waardoor mijn netwerk groeide.

Het hebben van een eigen bedrijf als grafisch ontwerper heeft al mijn zakelijke dromen waargemaakt.
Ik ben dagelijks bezig met het waar ik meest gelukkig van wordt: creatief bezig zijn. Dit in combinatie met het indelen van mijn eigen tijd en het ontmoeten van nieuwe mensen maakt het mijn droombaan.


Mijn werkzaamheden lopen uit een van dagenlang ontwerpen in cocoonsferen (koptelefoon op, omringd door veel koffie, thee en kat Makreel) tot inspireerde gesprekken in fijne koffietentjes met taart.

Het is mijn missie om voor ondernemers of evenementen de juiste uitstraling te kunnen creëren zodat een missie moeiteloos de wereld in stroomt.
Mijn stijl is vrolijk, toegankelijk, uitnodigend en voor jong en oud. Artistiek maar professioneel. 

Waar ik van houd:

 • vrijheid
 • buitenleven
 • cocoonen
 • creativiteit / gekkigheid
Waar ik niet van houd:

  • te hard werken
  • gladde marketing 
  • vergaderingen
  • netwerkborrels

Luisterend kennis maken met mij? Luister hier een podcast interview.