Hee!

Ik ben Jolijn.

En ik help (culturele) ondernemers aan een passende uitstraling doormiddel van grafisch ontwerp, illustratie en webontwerp.
Mijn stijl is warm, toegankelijk en feestelijk en dat alles in een fijne balans tussen artistiek en professioneel.

S. Pieterse
S. Pieterse
2023-07-06
Een ervaren en unieke studio, die je bij ieder ontwerp weer kan verrassen!
Kaulane Huisman
Kaulane Huisman
2023-06-27
Jolijn maakt super mooi kleurrijk werk. Ze denkt goed mee en staat open voor allerlei ideeën. Ik heb alleen maar goede ervaringen met haar,
Marjolein Schot
Marjolein Schot
2023-06-24
Super blij met onze vrolijke muurschildering!
Marjolein Visser
Marjolein Visser
2023-06-23
Jolijn levert mooi, speels en vaak verrassend werk. Daarnaast is ze heel prettig in de omgang - ze luistert goed en vertaalt op geheel eigen wijze taal naar beeld. Ik beveel haar van harte aan.
Christel Wiskerke
Christel Wiskerke
2023-06-22
Jolijn heeft alledrie onze meiden voorzien van een prachtig, creatief, vrolijk en persoonlijk geboortekaartje. Of je nu zelf al een gedetailleerd idee hebt of een vaag idee (met beide ervaring), Jolijn weet er altijd raad mee en neemt je van begin tot eind mee in haar creatieve proces. Achter al haar creaties zit bovendien een uniek verhaal. Ik had me geen mooiere geboortekaartjes kunnen wensen. Dankjewel Jolijn!
Guus Neijenhuis
Guus Neijenhuis
2023-06-20
Jolijn heeft in opdracht van mij een mural gemaakt op het Honigcomplex. Het ontwerp was kleurrijk, interactief en werd professioneel aangebracht. De communicatie verliep soepel en wij zijn blij met het resultaat! Aanrader voor elke grijze muur..
Suzanne böhmer
Suzanne böhmer
2023-06-19
Met Jolijn van Studio Stof een hele fijne samenwerking gehad voor Lindenberg Cultuurhuis. Zij heeft onze vraag om een muurschildering met bijpassende kleurplatenset heel goed uitgevoerd, en in een ontwerp dat we zelf niet hadden kunnen bedenken! Past helemaal bij wat het cultuurhuis wil uitstralen en het kan op positieve reacties rekenen. De samenwerking ging soepel en duidelijk, Jolijn is enthousiast en het proces verliep prettig en snel. 5 sterren!
Lotte de Schouwer
Lotte de Schouwer
2023-06-15
Kundig en betrouwbaar grafisch ontwerper met een heel eigen blijmakende stijl!
Lisan Kerkhof
Lisan Kerkhof
2023-06-14
Heel mega blij met het logo-ontwerp en de huisstijl welke Jolijn heeft gemaakt voor mijn bedrijf! Bijzonder hoe alles samen kan komen in een logo/huisstijl terwijl ik zelf het gevoel had dat ik alle kanten op ging met wat ik belangrijk vond dat erin zou zitten. Jolijn heeft heel veel gevoel voor wat kloppend is bij jou en je bedrijf, op een hele eigen manier waardoor er altijd authentiek werk ontstaat. Én een super fijn & positief mens om mee samen te werken. Vol vertrouwen laat ik ook mijn website ontwerpen door Jolijn!
Christine Bornfeld
Christine Bornfeld
2023-06-14
Wanneer de grafisch-ontwerp-to-do-lijst weer eens overloopt, staat Jolijn altijd klaar om te helpen. Ze springt regelmatig bij met DTP- en ontwerp klussen. Dat doet ze op een hele secure en creatieve manier. Bovendien is haar positieve aard erg aanstekelijk. 'Kan niet' bestaat bij haar niet. In haar vrije werk heeft ze een hele kleurrijke, eigenwijze en unieke stijl. Absolute aanrader!

Mijn ondernemersverhaal begon met de keuze om naar de kunstacademie te gaan, in 2009.

Tijdens de eerste dag van mijn tweede jaar Algemene Cultuur Wetenschappen aan de Universiteit van Nijmegen kwam ik tot de ontdekking; dit is hem niet. Het was voor mij een abstracte wereld van taal die ik niet sprak, ik wilde graag met mijn handen aan de slag.

Ik besloot om toelating te gaan doen voor de kunstacademie. Dit was een spannende periode, ik had me al ingeschreven voor een alternatieve studie mocht ik worden afgewezen. Maar ik werd toegelaten! Dus mocht aan de slag op de opleiding Grafisch Ontwerp in Arnhem op ArtEZ.

Al tijdens mijn studie richtte ik mijn KVK op en ging aan de slag als ontwerper. Tijdens mijn studententijd ontwierp ik ontzettend veel flyers, posters voor feestjes en evenementen en ik deed veel vrijwilligers werk in de culturele sector waardoor mijn netwerk groeide.

Het hebben van een eigen bedrijf als grafisch ontwerper heeft al mijn zakelijke dromen waargemaakt.
Ik ben dagelijks bezig met het waar ik meest gelukkig van wordt: creatief bezig zijn. Dit in combinatie met het indelen van mijn eigen tijd en het ontmoeten van nieuwe mensen maakt het mijn droombaan.


Mijn werkzaamheden lopen uit een van dagenlang ontwerpen in cocoonsferen (koptelefoon op, omringd door veel koffie, thee en kat Makreel) tot inspireerde gesprekken in fijne koffietentjes met taart.

Het is mijn missie om voor ondernemers of evenementen de juiste uitstraling te kunnen creëren zodat een missie moeiteloos de wereld in stroomt.
Mijn stijl is vrolijk, toegankelijk, uitnodigend en voor jong en oud. Artistiek maar professioneel. 

Waar ik van houd:

 • vrijheid
 • buitenleven
 • cocoonen
 • creativiteit / gekkigheid
Waar ik niet van houd:

  • te hard werken
  • gladde marketing 
  • vergaderingen
  • netwerkborrels

Luisterend kennis maken met mij? Luister hier een podcast interview.